Σεπτέμβριος 2023 – Δυσκολίες και προβλήματα για τρία ζώδια σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη!

Σεπτέμβριος 2023 – Δυσκολίες και προβλήματα  για τρία ζώδια σύμφωνα με την Αλίντα Κανάκη!

Κατά την διάρκεια του Σεπτεμβρίου σχηματίζουν δύσκολες όψεις οι εσωτερικοί πλανήτες με τους εξωτερικούς, δημιουργώντας σειρά προβλημάτων σε πολλά ζώδια του ζωδιακού. Τρία όμως από τα ζώδια θα αντιμετωπίσουν τις μεγαλύτερες δυσκολίες μέσα στον μήνα. Αυτά είναι οι Παρθένοι, οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι.

Παρθένοι

Τον Σεπτέμβριο υπάρχει το ενδεχόμενο να δεχτείτε κάποια χτυπήματα της μοίρας. Η κοσμοθεωρία σας εξ αιτίας του γεγονότος αυτού μπορεί να ανατραπεί και να αντιμετωπίσετε εσωτερικές συγκρούσεις. Τα θεμέλια της πίστης, των θρησκευτικών πεποιθήσεων ή της πνευματικότητας σας γενικά θα σεισθούν και θα οδηγηθείτε σε μονοπάτια εσωτερικής αναζήτησης. Το διάστημα αυτό μπορεί να αισθανθείτε μια αποσύνδεση από τον συναισθηματικό σας κόσμο, κάτι που θα σας οδηγήσει σε ψυχικές εντάσεις και εσωτερικές συγκρούσεις. Όλη αυτή η εσωτερική ένταση είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει τις σχέσεις σας με τους στενούς σας ανθρώπους, κυρίως με τον σύντροφό σας, γεννώντας μεγάλες δυσκολίες επικοινωνίας και ίσως συγκρούσεις. Και οι σχέσεις σας όμως με συνεργάτες και συναδέλφους θα παρουσιάσουν δυσκολίες, με διαφωνίες και αντιπαραθέσεις να δυναμιτίζουν την ατμόσφαιρα. Οι συγκρούσεις λόγω προσωπικών συμφερόντων, φιλοδοξιών ή στόχων θα είναι έντονες και σε κάποιες περιπτώσεις ίσως να εκτραπούν. Είναι ένα διάστημα που δεν θα είστε καθόλου ανεκτικοί, θα δείχνετε έλλειψη κατανόησης, ενώ παράλληλα θα αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην διαχείριση των ευθυνών σας αλλά και του χρόνου σας. Για κάποιους του ζωδίου σας μπορεί να έρθει λόγω όλων αυτών των προβλημάτων το τέλος μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή μιας αισθηματικής σχέσης. Και στην εκπαίδευση όμως ή στην εκμάθηση νέων επαγγελματικών δεξιοτήτων θα υπάρξουν αρκετά προβλήματα και θα χρειαστεί υπομονή και επιμονή.

Ταύροι

Τον Σεπτέμβριο σας περιμένουν δυσκολίες και προβλήματα στον τομέα της δημιουργικότητας, των φίλων και των συγγενικών προσώπων. Ίσως να παρουσιαστούν αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις με φιλικά πρόσωπα ή με συνεργάτες, οι οποίες θα επιτείνουν την ανάγκη επίλυσης κάποιων σημαντικών προβλημάτων στις σχέσεις σας. Ο μήνας θα απαιτήσει επίσης μια καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας και μια ισορροπία μεταξύ του προσωπικού σας χρόνου και των κοινωνικών σας υποχρεώσεων. Συγκρούσεις ενδεχομένως να υπάρξουν με γονείς ή άλλα συγγενικά πρόσωπα και να προκύψουν διαφωνίες σε ζητήματα στέγασης ή περιουσιακών στοιχείων. Σημειώστε ωστόσο ότι δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για αγοραπωλησίες ακινήτων. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σημαντικά προβλήματα που αφορούν την διαπαιδαγώγηση ή την ανατροφή των παιδιών σας, με τα οποία θα πρέπει να καταπιαστείτε άμεσα.

Αιγόκερως

Τον Σεπτέμβριο δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν λόγω των πλανητικών όψεων σημαντικά προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σας, διαφωνίες μεταξύ μελών της οικογένειας σας, ακόμη και συγκρούσεις λόγω παρεξηγήσεων. Οι δυσκολίες επικοινωνίας ή κατανόησης ίσως να εδράζουν στην διαφορά απόψεων σε σημαντικά ζητήματα ή ακόμη όμως και στις φιλοσοφικές ή πολιτικές σας απόψεις ή τοποθετήσεις. Με ευελιξία και διάθεση κατανόησης των απόψεων των συνομιλητών σας μπορείτε να ξεπεράσετε τις προσωρινές αυτές δυσκολίες, αποκομίζοντας παράλληλα κάποιες καινούργιες εμπειρίες, που θα δώσουν το ερέθισμα για αναθεώρηση κάποιων από τις απόψεις σας. Προβλήματα είναι πιθανόν να εμφανιστούν σε ζητήματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή με σπουδές στο εξωτερικό. Ίσως αυτά να αφορούν κάποιες εισαγωγικές εξετάσεις, γραπτές εξετάσεις ή επανεξετάσεις μαθημάτων, ή ακόμη και την εφαρμογή των πρακτικών γνώσεων που αποκτήθηκαν σε ένα ακαδημαϊκό περιβάλλον. Προσοχή θα χρειαστεί επίσης στα μακρινά ταξίδια που μπορεί να έχετε σχεδιάσει, γιατί θα υπάρξουν αρκετά απρόοπτα και δυσκολίες. Όσοι δε έχετε απογόνους, καλό θα ήταν να έχετε επαυξημένη επαγρύπνηση, καθώς το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν μέσα στον μήνα κινδύνους είναι αρκετά αυξημένο.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU