Παρθένος – Μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2023

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος θα φιλοξενείται το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου (μέχρι τις 21/05) στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και σας ωθεί να κατανοήσετε καλύτερα τον κόσμο που σας περιβάλλει. Θα αναζητήσετε νέες εμπειρίες, ιδίως σε σχέση με άλλες χώρες και διαφορετικές κουλτούρες, ενδεχομένως δε να αρχίσετε να μαθαίνετε κάτι εντελώς καινούργιο. Στις προσωπικές ή φιλικές σας επαφές θα είστε πιο ανοιχτοί στο ενδεχόμενο να κατανοήσετε τις απόψεις του συνομιλητή σας, απαλλαγμένοι από θέσφατα και δογματισμούς. Στις 21 του μήνα περνάει ο Ήλιος στους Διδύμους και στον 10ο ηλιακό οίκο και για το υπόλοιπο του μήνα επικεντρώνετε την προσοχή σας σε ζητήματα καριέρας και δημόσιας εικόνας. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επιλυθούν χρόνια προβλήματα και να προωθηθούν μελλοντικά σχέδια. Ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του μέσα από τον 9ο οίκο του ωροσκοπίου σας καθ’ όλη την διάρκεια του μήνα, μόνο που μέσα στο πρώτο μισό του Μαΐου είναι ανάδρομος και δημιουργεί διάφορες αναταράξεις. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν καθυστερήσεις, εντάσεις, αναβολές ή και ακυρώσεις ταξιδιών, επαγγελματικών ή αναψυχής. Το δεύτερο μισό του μήνα κάποιοι του ζωδίου σας θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, που θα αποδειχτεί εξαιρετικά ενδιαφέρον και αποδοτικό. Άλλοι ενδεχομένως να αποφασίσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας σε ανώτατο επίπεδο ή να βελτιώσετε τις γνώσεις σας.

 

Αισθηματικά – Κοινωνικά

 Η Αφροδίτη θα διέρχεται μέχρι τις 7 του μήνα τον 10ο ηλιακό σας οίκο (καριέρα και δημόσιος βίος), μια θέση που μόνο ρομαντισμό δεν εμπνέει. Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στον τομέα της καριέρας και η συναισθηματική ζωή των αδέσμευτων μπορεί να αναζωογονηθεί μέσα από μια ερωτική σχέση που ενδέχεται να ξεκινήσει μέσα από το εργασιακό περιβάλλον. Κάποιο άτομο με επιρροή στον επαγγελματικό χώρο ίσως να δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Δεν αποκλείονται ωστόσο με την διέλευση αυτή να ξεκινήσουν συναισθηματικές σχέσεις με άτομα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.  Μετά τις 7 του μήνα, που περνάει η Αφροδίτη στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας (φιλία, ομάδες και κοινωνική δράση), μπορεί να βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός φιλικού σας προσώπου. Οι δεσμευμένοι θα βιώσουν μια αρμονική χρονική περίοδο με το ταίρι τους, με το οποίο θα ανακαλύψουν πιθανών κάποια κοινά ενδιαφέροντα, που θα τους φέρουν πιο κοντά.

Τον 3ο ηλιακό οίκο του ωροσκοπίου σας (επικοινωνία, αδέλφια, συγγενείς) ενεργοποιεί η Πανσέληνος-Μερική Έκλειψη Σελήνης στις 5 Μαΐου στον Σκορπιό και πιθανόν να επικοινωνήσετε με ένα συγγενικό σας πρόσωπο, που είχατε καιρό να ακούσετε ή να δείτε. Να είστε σχολαστικοί με τα σημαντικά έγγραφα και υποθέσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. Αποφύγετε να υπογράψετε συμφωνίες ή να δεσμευτείτε μακροχρόνια σε οτιδήποτε, πριν μελετήστε προσεκτικά και την παραμικρή λεπτομέρεια. Αποφύγετε επίσης να πραγματοποιήσετε το διάστημα αυτό ταξίδια ή μετακινήσεις που μπορεί να κρύβουν κινδύνους.

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 19 Μαΐου ενεργοποιεί τον 9ο ηλιακό σας οίκο (εξερεύνηση, ανώτατη εκπαίδευση και ταξίδια) και μπορεί να σας ωθήσει να αλλάξετε κάτι στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, ώστε να αποβάλετε την ρουτίνα. Ένα ταξίδι είναι πιθανό ή μια γνωριμία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πιθανές θεωρούνται και οι αλλαγές σε κοινωνικό status ή σε πιο πνευματικό επίπεδο.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Απρίλιο: 3, 4, 12, 17, 18, 25, 30  

Δυσμενείς μέρες για τον Απρίλιο:  1, 8, 15, 19, 27, 28

Alinda Kanaki

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU
Αρέσει σε %d bloggers: