Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Ταύρος – Μηνιαίες προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

 

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Ήλιος ενεργοποιεί μέσα στον Σεπτέμβριο τον 5ο ηλιακό σας οίκο (δημιουργικότητα, έρωτας, παιδιά) και θα σας παρακινήσει από την θέση του αυτή να δώσετε βαρύτητα στην δημιουργική πλευρά του χαρακτήρα σας, να ασχοληθείτε με τα χόμπι σας, να την εκφράσετε όμως ακόμη και μέσα από την δουλειά σας, κάτι που θα σας αναζωογονήσει. Η συγγραφή, ο χορός ή η ζωγραφική μπορεί να φέρουν πέρα από ευχαρίστηση και αναγνωρησιμότητα.  Σημαντική πηγή χαράς και ευχαρίστησης θα αποτελεί επίσης η επαφή σας με τα παιδιά ή με άτομα νεαρής ηλικίας, ενώ δεν αποκλείεται η κατάκτηση επάθλων στον αθλητισμό ή στον ερωτικό στίβο. Τα παιδιά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας αυτό τον μήνα και τα ζευγάρια που επιδιώκουν να δημιουργήσουν οικογένεια, ίσως διαπιστώσουν τώρα ότι σύντομα θα γίνουν γονείς. Στις 23 του μήνα περνάει ο Ήλιος στον Ζυγό και στον 6ο ηλιακό σας οίκο, αναγκάζοντας σας να εστιάσετε κατά το τελευταίο δεκαήμερο σε ζητήματα εργασίας και καριέρας. Ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εξαιρετικά σκληρός το διάστημα αυτό, αλλά έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε μια σπουδαία επαγγελματική γνωριμία. Ο Ερμής θα συνεχίσει να κινείται τον Σεπτέμβριο στον 5ο ηλιακό σας οίκο, ανάδρομος κατά το πρώτο μισό του μήνα. Με τον Ερμή ανάδρομο, όντας στον τομέα της δημιουργικότητας, οι ιδέες σας ή δεν θα είναι πραγματοποιήσιμες ή δεν θα έχουν την ευκαιρία να υλοποιηθούν λόγω καταστάσεων. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι πολύ πιο ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σας, μια και θα αρθούν τα εμπόδια, ενώ η δημιουργικότητα σας θα απογειωθεί. Είναι το χρονικό διάστημα που μπορεί να σκεφτείτε τρόπους να μετατρέψετε μια αγαπημένη σας δραστηριότητα σε δουλειά και να κερδίσετε χρήματα.

Αισθηματικά – Κοινωνικά

Η Αφροδίτη θα παραμείνει μέσα στον Σεπτέμβριο στον 4ο οίκο του ωροσκοπίου σας, ευτυχώς όμως μετά τις 4 του μήνα γυρίζει ορθόδρομη. Είναι η χρονική στιγμή που οι οικογενειακές υποθέσεις σας θα αρχίσουν να ξεπαγώνουν. Οι δεσμευμένοι που βρίσκονται σε μακροχρόνια σχέση και επιβίωσαν το διάστημα της ανάδρομης Αφροδίτης, ιδίως στις πρώτες μέρες του μήνα κατά την συμπόρευση της με τον ανάδρομο Ερμή, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτε πλέον. Τίποτε δεν μπορεί να απειλήσει την οικογενειακή σας ευτυχία. Αφιερώστε κάποιο χρόνο στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας, χωρίς ωστόσο να παραμελείτε το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι σταματήστε να μεμψιμοιρείτε και αναλογιστείτε μήπως κάνετε διαρκώς λανθασμένη επιλογή συντρόφου. Μέσα στον μήνα ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, πριν ενθουσιαστείτε όμως για μια ακόμη φορά, αναλογιστείτε σοβαρά, εάν πληροί τα κριτήρια να γίνει ο σύντροφος της ζωής σας. Και στον οικονομικό τομέα θα είναι ο μήνας πολύ καλός, ίσως και ασυνήθιστα πετυχημένος.

Η Νέα Σελήνη στις 15 Σεπτεμβρίου στην Παρθένο ενεργοποιεί τον 5ο ηλιακό σας οίκο και θα ευνοήσει τις φιλικές συναναστροφές και τις εξόδους. Εάν έχετε κάποια δημιουργικά ταλέντα, τώρα μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο! Είναι ένα φεγγάρι που μπορεί να σας βοηθήσει να ανανεωθείτε εσωτερικά, ώστε να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε κάτι εντελώς καινούργιο.

Η Πανσέληνος στις 29 Σεπτεμβρίου στον Κριό και στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας θα σας ωθήσει ή θα σας αναγκάσει να μειώσετε ταχύτητες και να ξεκουραστείτε. Ίσως να έχετε εξαντληθεί από την έντονη προσπάθεια των τελευταίων μηνών ή την έλλειψη διακοπών και να χρειάζεστε ένα μικρό διάστημα ανάπαυσης και ανανέωσης.

 

Ευνοϊκές μέρες για τον Σεπτέμβριο: 1, 5, 9, 24, 28

Δυσμενείς μέρες για τον Σεπτέμβριο:  3, 11, 26, 30

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MENU