Σεπτέμβριος 2023 – Θεμελιώδεις αλλαγές για τρία ζώδια

Σεπτέμβριος 2023 – Θεμελιώδεις αλλαγές  για τρία ζώδια

Στις 21 Σεπτεμβρίου σχηματίζει μια όψη τριγώνου ο Ήλιος με τον ανάδρομο Πλούτωνα, η οποία στην αστρολογία συμβολίζει τις ριζικές αλλαγές, που μπορούν να μεταμορφώσουν την ζωή μας. Η όψη αφορά κυρίως τα ζώδια του παρορμητικού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) και μεταβλητού σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς) του γ’ δεκαημέρου, μεταξύ αυτών όμως, τρία είναι τα ζώδια που θα δεχτούν την σημαντικότερη επίδραση: Οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Τοξότες!

Κριοί

Η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα αναμένεται να φέρει θετικές αλλαγές στην ζωή του ζωδίου σας. Θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχετε μια ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, κάτι που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ένα μεγάλο μέρος του άγχους, το οποίο επιβαρύνει την υγεία σας. Το ευχάριστο περιβάλλον στον χώρο δουλειάς και οι καλές σχέσεις μεταξύ συνεργατών και συναδέλφων θα βοηθήσουν αισθητά στην προώθηση του έργου σας. Συνάδελφοι ή συνεργάτες θα είναι πρόθυμοι να συνδράμουν στις προσπάθειες και να προωθήσουν το έργο σας, κάτι που θα διευκολύνει αισθητά την κατάκτηση της επιτυχίας που επιδιώκετε. Και μέσα από την κατάκτηση των στόχων σας θα έρθουν αυξημένα οικονομικά οφέλη. Η πλανητική όψη θα σας προσφέρει ευκαιρίες να αποκτήσετε νέες επαγγελματικές δεξιότητες ή να καλύψετε τα γνωστικά κενά που μπορεί να έχετε, εκείνο ωστόσο που θα πρέπει να κάνετε εσείς, είναι να είστε τυπικοί στην εκπλήρωση των επαγγελματικών σας καθηκόντων και να αποφύγετε αποφάσεις εν θερμώ σε σημαντικά για το μέλλον σας ζητήματα. Το σύμπαν από κει και πέρα θα φροντίσει να παραμερίσει αρκετά από τα εμπόδια και τα προβλήματα από τον δρόμο σας.

Καρκίνοι

Το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα ευνοεί τους εκπροσώπους του ζωδίου σας σε ζητήματα συνεργασιών και γάμου, καθώς θα είστε σε θέση να συνδεθείτε με τους συναδέλφους, τους συνεργάτες ή με τον σύντροφό σας σε ένα βαθύτερο, πολύ πιο ουσιαστικό επίπεδο. Οι δεξιότητες σας στην επικοινωνία θα βοηθήσουν αισθητά να δημιουργηθεί ένα αρμονικό κλίμα στην ομάδα, είτε πρόκειται για το επαγγελματικό σας περιβάλλον, είτε για την οικογένεια σας, που με την σειρά του θα διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων σας. Η επικοινωνιακή δεινότητα που θα έχετε λόγω της όψης, θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, γνωρίζοντας καινούργια και ενδιαφέροντα πρόσωπα, τα οποία με τον καιρό θα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Το ενδεχόμενο δε, να κερδίσετε το διάστημα αυτό δημοτικότητα ή να βελτιώσετε αισθητά την φήμη και την δημόσια εικόνα σας, είναι αυξημένο. Πέρα όμως από τα πρακτικά οφέλη της όψης, θα σας δώσει το ερέθισμα να εντρυφήσετε σε ζητήματα λογοτεχνίας, τέχνης ή φιλοσοφίας, διευρύνοντας το πνευματικό σας επίπεδο και βοηθώντας σας να αποκτήσετε μια καλύτερη κατανόηση του εαυτού σας, αλλά και του κόσμου που σας περιβάλλει.

Τοξότες

Οι αλλαγές που αναμένεται να επιφέρει το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιο σας θα αφορούν κυρίως ζητήματα οικονομικών. Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και μέσα από αυτή το βιοτικό σας επίπεδο. Το πως θα έρθει αυτή η άνοδος του βιοτικού επιπέδου, θα ποικίλει ανάλογα με την περίπτωση. Για κάποιους μπορεί να έρθει μέσα από την επαγγελματική σας εξέλιξη, κατακτώντας μια προαγωγή ή καταλαμβάνοντας μια καλύτερη θέση εργασίας, εάν είστε υπάλληλοι σε μια επιχείρηση ή στον δημόσιο τομέα. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες ενδεχομένως να συνάψουν μια καινούρια συνεργασία ή να δημιουργήσουν έναν νέο συνεταιρισμό, που θα τους βοηθήσει να επεκτείνουν τις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Για άλλους δε, μπορεί η οικονομική άνοδος να έρθει μέσα από την οικονομική στήριξη ενός συγγενικού προσώπου ή από την εμπορική εκμετάλλευση ενός χόμπι σας. Για ορισμένους δε, μπορεί να κατακτηθεί η οικονομική σταθερότητα απλά από την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών τους πόρων, μέσα από των περιορισμό των δαπανών και την προσεκτική επένδυση των κεφαλαίων τους.

Αλίντα Κανάκη

Δημήτρης Μήτρας

 

Alinda Kanaki

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
MENU