Λαδολέμονο μουστάρδας για ψάρια

Η πιο νόστιμη αρωματική σάλτσα με βελούδινη υφή για ψητά ψάρια είναι το λαδολέμονο μουστάρδας.
Υλικά :
1 λεμόνι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
2-3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
ξύσμα λεμονιού
αλάτι
πιπέρι
ξερό θυμάρι ή ρίγανη (προαιρετικά )
Εκτέλεση :
Χτυπάμε με μιξεράκι ή σε ένα βάζο όλα τα υλικά για το λαδολέμονο εκτός από τα μυρωδικά τα οποία προσθέτουμε στο τέλος .
Αλίντα Κανάκη